Dobro došli na web portal SRPSKA EKONOMIJA
1 do 4 od 4

Srpska ekonomija - tribina Fakultet politickih nauka

Srpska ekonomija organizuje tribine na fakultetima, kako bi ostvarila interakciju sa studentima i omogućila ima čuju izlaganja ne samo profesora već i ljudi iz sveta privrede i državnih institucija. Na tribini su govorili pomoćnik ministra Jovan Petrović, direktorka prodaje kompanije Majkrsoft za centralnu i jugoistočnu Evropu Tatjana Lukić, novinarka RTS-a Jasminka Pašić, saobraćajni inženjer Borivoje Aleksić i urednik spoljne rubrike časopisa Srpska ekonomija Mitko Arnaudov. Učesnike su pozdravila dva prodekana Fakulteta političkih nauka, prof. dr Veselin Kljajić i prof. dr Darko Nadić.

SRPSKA EKONOMIJA SPOT

SRPSKA EKONOMIJA SPOT

Srpska ekonomija Klub Privrednik

Promocija Srpske ekonomije koja je održana u Klubu “Privrednik” okupila je goste iz različitih društvenih sfera. Neki od njih su našoj reporterskoj ekipi odgovorili na pitanje: Šta bi poručili redakciji časopisa? Javnosti su se obratili i predstavnici uredništva časopisa.

Promocija prvog broja mesecnika

Izlaskom prvog broja časopisa Srpske ekonomije pokrenuta je jedna nova ideja na našem medijskom tržištu, koja ima za cilj da svojim požrtvovanim radom podstiče preduzetnički duh, komentariše zakonodavnu klimu u Srbiji i prati aktuelne ekonomske tokove na globalnom nivou. Složili smo se oko sentence -ZNANJE JE MOĆ- i odlučili da naš časopis bude taj koji će okupljati najkometentnije ljude.